Muut alukset

Uusimmat puuveneet

Tanska
ABJET 450 DIESEL MILITARY GREYVuosi 2023Hinta: 100 500 €
Tanska
BO BÅD - HOLLANDSK SLÆBEBÅDVuosi 1957Hinta: 144 100 €
Tanska
Klinkbygget - SelvbygVuosi 2022Hinta: 53 600 €
Tanska
Færge "Omøsund"Vuosi 1962Hinta: 66 400 €

Oletko kiinnostunut ei-perinteisistä aluksista?

Tavallisten purje- ja moottoriveneiden lisäksi vesiväyliämme ja rannikkoalueitamme rikastuttavat lukuisat muut jännittävät alukset.

Esim. Pelastusalukset, asuntoveneet, lautat tai vastaavat.

Entiset pelastusalukset, joita ei enää käytetä pelastustehtäviin, voivat olla houkuttelevia yksityiskäyttöön niiden vankan rakenteen, suuren kantavuuden, luotettavien moottoreiden, ainutlaatuisen ulkonäön ja historian sekä muunnos- ja räätälöintimahdollisuuden vuoksi.

Taloveneet tarjoavat ainutlaatuisen elämäntyylin, jossa vedestä tulee koti. Nämä kelluvat kodit vaihtelevat yksinkertaisista ja toiminnallisista ylellisiin ja tyylikkäisiin, ja niiden avulla asukkaat voivat asua lähellä vettä ja nauttia luonnosta mahdollisimman paljon. Viehättävyytensä ja joustavuutensa ansiosta asuntoveneet tarjoavat vaihtoehtoisen tavan nauttia elämästä veden äärellä, jossa yhdistyvät rauha ja hiljaisuus sekä vapauden tunne.

Vanhan, käytöstä poistuneen lautan ostaminen yksityiskäyttöön voi olla houkuttelevaa useista syistä. Ensinnäkin vanhoilla lautoilla on suuri kapasiteetti, ja ne on suunniteltu kuljettamaan suuria määriä matkustajia ja ajoneuvoja, joten ne soveltuvat suuriin tapahtumiin tai jopa kelluviksi hotelleiksi tai ravintoloiksi. Niiden tilavat tilat voidaan räätälöidä erilaisiin tarkoituksiin, kuten asunnoiksi, toimistoiksi tai viihdetiloiksi. Vanhat lautat tunnetaan myös vankasta rakenteestaan, minkä ansiosta ne soveltuvat eri tarkoituksiin ja niiden kestävyys on taattu ajan myötä. Niiden ainutlaatuiset piirteet ja historia voivat lisätä erityistä viehätystä ja luoda ainutlaatuisia kokemuksia. On kuitenkin tärkeää tutkia huolellisesti lautan kunto ja pohtia kunnostus-, ylläpito- ja käyttökustannuksia ennen päätöksen tekemistä.

Olitpa kiinnostunut pelastusaluksista, asuntolaivoista, lautoista tai muista erikoisaluksista, niillä kaikilla on tärkeä rooli merellisen maisemamme rikastuttajana ja sen varmistajana, että vesialueemme pysyvät turvallisina, elinvoimaisina ja kaikkien ulottuvilla.

FAQ

Saat vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin RIB-veneistä.

YachtBroker

YB Network ApS

CVR: 29936013

E-mailmail@yachtbroker.dk
Puhelinnumero+45 2713 4444
OsoiteFrederiksø 3A, 5700 Svendborg
YachtBroker on Skandinavian suurin ammattimaisten venevälittäjien ketju, joka auttaa satoja tyytyväisiä asiakkaita ostamaan ja myymään veneitä vuosittain.