Purjeveneet

Viimeisimmät purjeveneet myytävänä

Oletko enemmänkin tuulta purjeissasi -tyyppinen ihminen?

Jos sinä, kuten me YachtBrokerilla, rakastat tuulta vesillä ollessasi, on järkevää etsiä oikeaa purjevenettä kanssamme.

Meillä YachtBrokerilla on paljon kokemusta erityyppisten purjeveneiden ostamisesta ja myymisestä.

Purjeveneitä on niin monenlaisia, ja se, minkä tyyppisiä ja minkä merkkisiä haluat, vaihtelee suuresti riippuen tarpeistasi ja toiveistasi purjeveneen suhteen.

Paikallinen YachtBrokerisi tuntee eri purjevenetyypit ja voi neuvoa sinua, mikä venetyyppi sopii tarpeisiisi.

Purjeveneet vaihtelevat pienemmistä purjeveneistä, joita on helppo ohjata, aina kokeneille purjehtijoille tarkoitettuihin suurempiin pitkän matkan risteilijöihin.

5 hyvää syytä omistaa purjevene

1. vapaus ja riippumattomuus:

Purjeveneellä voit tutkia eri vesiä ja mennä minne haluat. Tiet tai infrastruktuuri eivät rajoita sinua, ja voit kokea uusia kohteita ja seikkailuja.

2. Luontoelämyksiä:

Purjeveneen avulla pääset lähelle luontoa ja voit nauttia merestä, järvistä tai joista. Voit kokea auringonlaskuja, villieläimiä ja kauniita rannikoita ainutlaatuisella tavalla.

3. Sosiaalinen kanssakäyminen:

Veneily antaa sinulle mahdollisuuden viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Voit järjestää purjehdusretkiä, yöpymisiä tai jopa pidempiä lomia yhdessä ja luoda muistoja, jotka säilyvät koko elämän ajan.

4. Liikunta ja aktiivisuus:

Purjehdus vaatii fyysistä aktiivisuutta, mikä voi olla hyvä tapa pitää itsensä kunnossa. Voit osallistua purjehdusurheiluun ja liittyä osaksi purjehdusyhteisöä, jossa voit oppia uusia taitoja ja tavata samanhenkisiä ihmisiä. 5. Rentoutuminen ja virkistäytyminen: Purjevene voi olla myös paikka, jossa voit rentoutua ja päästä pois arjen kiireestä. Voit nauttia hiljaisuudesta vesillä ja löytää rauhaa ja hiljaisuutta luonnosta.

5. Itsensä kehittäminen ja haastaminen:

Purjehdus vaatii tiettyjä taitoja ja tietoja, joten purjehdustekniikoiden oppiminen ja hallitseminen voi olla haastavaa. Se voi olla henkilökohtaisen kehittymisen lähde, ja sen avulla voit oppia uusia asioita navigoinnista, sääolosuhteista ja merimiestaidoista. On tärkeää huomata, että purjeveneen omistamiseen liittyy myös kuluja, kuten hankintahinta, ylläpito, vakuutus ja satamamaksut. Siksi on tärkeää ottaa nämä tekijät huomioon, kun harkitsee purjeveneen ostamista.

Suositut purjevenemerkit

Albin Ballad: Albin Ballad on ruotsalainen purjevene, jota valmistettiin vuosina 1969-1984. Se on tunnettu lujuudestaan ja hyvistä purjehdussuorituskyvyistään. Albin Ballad on suosittu venetyyppi sekä risteily- että kilpapurjehdukseen.

Bandholm: Bandholm Både on tanskalainen purjeveneiden valmistaja. Heidän veneensä tunnetaan korkeasta laadusta ja vankasta rakenteesta. Bandholm-veneet on usein suunniteltu pitkän matkan purjehdukseen, ja niissä on viihtyisät sisätilat.

Banner: Banner Yachts oli suorituskykyisiin purjeveneisiin erikoistunut amerikkalainen valmistaja. Heidän veneensä tunnettiin nopeista ja urheilullisista purjehdusominaisuuksistaan. Banner Yachts ei kuitenkaan ole enää tuotannossa.

Bavaria Yachts: Bavaria on saksalainen purjevenevalmistaja, joka on tunnettu siitä, että se tarjoaa purjeveneitä eri kokoisina ja eri hintaluokissa.

Beneteau: Beneteau on ranskalainen valmistaja, ja se tunnetaan monenlaisten purjeveneiden, kuten risteily- ja suorituskykyisten purjeveneiden, valmistajana.

Bianca: Bianca Yachts oli tanskalainen purjeveneiden valmistaja. Heidän veneensä tunnettiin modernista muotoilusta ja hyvästä laadusta. Biancan veneitä käytettiin pääasiassa risteily- ja kaukopurjehduksiin.

Catalina Yachts: Catalina on yhdysvaltalainen purjeveneiden valmistaja, joka tunnetaan sekä risteily- että kilpapurjeveneiden valmistuksesta.

Contrast: Contrast Yachts on ruotsalainen suorituskykyisten purjeveneiden valmistaja. Heidän veneensä ovat tunnettuja innovatiivisesta suunnittelustaan ja korkeasta purjehdussuorituskyvystään. Contrast-veneet ovat usein tyyliltään moderneja ja urheilullisia.

Dehler: Dehler on saksalainen valmistaja, joka on erikoistunut suorituskykyisiin matkapurjeveneisiin. Heidän veneensä tunnetaan korkeasta laadusta, hyvistä purjehdusominaisuuksista ja innovatiivisista ominaisuuksista.

Drabant: Drabant on ruotsalainen purjevene, jota valmistettiin vuosina 1967-1980. Se tunnetaan vankasta rakenteestaan, ja se soveltuu sekä risteily- että kilpa-ajoon.

Dragonfly: Dragonfly on tanskalainen trimaraanipurjeveneiden valmistaja. Heidän veneensä ovat tunnettuja nopeudestaan ja helposta käsiteltävyydestään. Dragonfly-veneet ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat jännittävää purjehdusta ja suurta suorituskykyä.

Dufour: Dufour Yachts on ranskalainen valmistaja, joka valmistaa monenlaisia purjeveneitä risteily- ja kilpapurjehduksiin. Dufour-veneet tunnetaan mukavuuden, suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun yhdistelmästä.

Hallberg**Rassy:** Hallberg-Rassy on ruotsalainen purjeveneiden valmistaja, joka tunnetaan vankasti rakennetuista matkapurjeveneistään.

Hanse**Yachts:** Hanse on saksalainen valmistaja, joka on erikoistunut suorituskykyisiin risteilyaluksiin ja joka tunnetaan modernista suunnittelustaan ja innovatiivisista ominaisuuksistaan.

Jeanneau: Jeanneau on myös ranskalainen valmistaja, joka tunnetaan erikokoisten ja -tyylisten purjeveneiden, kuten perheristeilijöiden ja suorituskykyisten purjeveneiden valmistuksesta.

Swan Yachts: Swan on suomalainen luksuspurjeveneiden valmistaja, joka tunnetaan laadusta ja tyylikkyydestä.

Nämä ovat vain muutamia suosittuja purjevenemerkkejä, ja on olemassa monia muitakin valmistajia, jotka myös valmistavat laadukkaita purjeveneitä. Purjeveneen valinta riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä, budjetista ja käyttötarkoituksesta.

FAQ

Saat vastauksia purjeveneitä koskeviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

YachtBroker

YB Network ApS

CVR: 29936013

E-mailmail@yachtbroker.dk
Puhelinnumero+45 2713 4444
OsoiteFrederiksø 3A, 5700 Svendborg
YachtBroker on Skandinavian suurin ammattimaisten venevälittäjien ketju, joka auttaa satoja tyytyväisiä asiakkaita ostamaan ja myymään veneitä vuosittain.