Tietoja YachtBrokerista

YachtBroker

YachtBroker on suuri kansainvälinen ammattimaisten venevälittäjien ketju. Yritys on toiminut jo 20 vuotta, joten meillä YachtBrokerilla on laaja kokemus käytettyjen jahdien kaupasta.

YachtBrokerimme ovat paikallisesti edustettuina ja tasaisesti jakautuneet ympäri Eurooppaa. Näin ollen sinulla asiakkaana on aina paikallinen YachtBroker, joka voi auttaa veneen ostossa tai myynnissä lähelläsi.

boat harbor

YachtBrokerimme ovat kaikki intohimoisia purjehtijoita, joilla on laaja tietämys useimmista venetyypeistä ja jotka tuntevat venemarkkinoiden nykyiset suuntaukset.

Ammattitaitoinen opastuksemme auttaa sinua löytämään oikean veneen, olitpa sitten kiinnostunut purjeveneestä, moottoriveneestä tai aivan erityyppisestä aluksesta.

Olemme myös jäsenenä Skib & Bådissa, joka on veneenrakentajien, purjehtijoiden, laivanrakentajien, venekauppiaiden ja venetarvikekauppiaiden ammattijärjestö. Skib & Båd työskentelee poliittisesti meriteollisuuden olosuhteiden parantamiseksi.

Yhdistys toimii muun muassa huviveneiden vakuutusveron poistamiseksi.

Tehtävämme

Teemme parhaamme joka ikinen päivä ollaksemme ensisijainen ammattimainen sparraajasi ja venevälittäjäsi, kun kyse on jahdin ostamisesta ja myymisestä.

Tarjoamme myös YachtBroker-yhteisömme jäsenille ainutlaatuisen IT-portaalin veneiden omistajille ja merellisestä elämästä kiinnostuneille.

Täältä löydät jäsentarjouksia venevarusteista, RIB-veneistä, purjehdusretkistä Etelä-Fynenin saaristossa ja veneiden puhdistuspalveluista.

Etusi

Kun myyt veneesi YachtBrokerin kautta, sinulla on monia etuja, kuten esimerkiksi seuraavat

 • Massiivinen Internet-markkinointi tunnustetuilla kansallisilla ja kansainvälisillä venesivustoilla.
 • Yritys, joka on 100-prosenttisesti omistautunut käytettyjen veneiden myyntiin, meillä ei ole ristiriitaisia intressejä uusien veneiden myynnin kanssa.
 • Kaikki myyntityöt, esim. Ammattitaitoinen YachtBroker hoitaa kaiken myyntityön, esim. veneen esittelyn, neuvottelut ja kauppasopimuksen laatimisen - tämä takaa tehokkaamman myynnin sinulle asiakkaana.
 • YachtBrokerilla on monipuoliset kontaktit ja laaja verkosto sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
 • Ammattitaitoista opastusta veneen myynnin kaikissa vaiheissa.
 • Mahdollisuus seurata tarkasti venemyyntiäsi, esim. nähdä tilastoja siitä, kuinka moni on katsonut venettäsi ja kuinka moni on ladannut veneen myyntimateriaalin.

# # # # Kun ostat veneen YachtBrokerin kautta, sinulla on monia etuja, kuten:

 • Meillä on aina laaja valikoima veneitä jokaiseen tarpeeseen ja toiveeseen ja hintaluokkaan...
 • Omistautunut YachtBroker, joka vastaa veneen esittelystä ja voi auttaa veneeseen liittyvissä tarkentavissa kysymyksissä.
 • Vakuutus siitä, että vene on myynti-ilmoituksessa ilmoitetussa kunnossa.
 • Ammattitaitoista opastusta koko ostoprosessin ajan, alusta loppuun asti.
 • YachtBroker huolehtii koko asiakirjahallinnosta.
 • Hän vastaa hintaneuvotteluista ja voi tehdä tarjouksen myyjälle.
 • Veneen ostoon liittyvät maksut ovat turvallisissa käsissä, kun kauppa tehdään YachtBrokerin kautta.
 • Mahdollisuus tulla lisätyksi YachtBrokerin laajaan ostajatietokantaan, jolloin sinuun otetaan suoraan yhteyttä, kun unelmiesi vene tulee myyntiin.

YachtBroker

YB Network ApS

CVR: 29936013

E-mailmail@yachtbroker.dk
Puhelinnumero+45 2713 4444
OsoiteFrederiksø 3A, 5700 Svendborg
YachtBroker on Skandinavian suurin ammattimaisten venevälittäjien ketju, joka auttaa satoja tyytyväisiä asiakkaita ostamaan ja myymään veneitä vuosittain.