Tilaa myynnin arviointi

Haluatko myydä veneesi?

Harkitsetko veneesi myyntiä? Ehkä etsit jotain isompaa tai pienempää - enemmän mukavuutta tai vain erilaista kuin mitä sinulla on aiemmin ollut?

Veneesi myyminen on hyvin yksinkertaista: täytä vain alla oleva lomake, niin paikallinen YachtBroker ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa sinua koko myyntiprosessin ajan.

Tilaa veneen myyntiarvio YachtBrokerilla

Täytä alla olevat kentät ja paikallinen YachtBroker ottaa sinuun yhteyttä.
Tilaamalla arvioinnin hyväksyt YachtBroker Networkin henkilötietojen käsittelykäytännön.Tietosuojakäytäntö
Kun varaat veneen arvion YachtBrokerilta, saat perusteellisen ja ammattimaisen arvion siitä, mitä voit odottaa myynniltä. Me YachtBrokerilla tunnemme markkinoiden kehityksen sekä ostajien toiveet ja vaatimukset.

Miksi valita YachtBroker myymään veneesi?

Jos myyt veneesi YachtBrokerin kautta, saat monia etuja:

  • Laajamittainen veneen markkinointi internetissä. Varmistamme, että veneesi on esillä kansallisissa ja kansainvälisissä veneportaaleissa sekä sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa.
  • Näkyvyys YachtBrokerin laajojen kontaktien ja laajan merenkulkualan verkoston kautta.
  • 100-prosenttisesti ammattitaitoinen yritys, jolla on omistautuneita YachtBrokereita, jotka myyvät vain käytettyjä veneitä - ja joilla kaikilla on laaja tietämys veneistä, malleista ja nykyisistä venetrendistä.
  • Kaikki myyntityöt hoitaa paikallinen ja ammattitaitoinen YachtBroker: Veneen katselu, kaikki neuvottelut ja myyntisopimuksen laatiminen.
  • YachtBroker, joka tuntee markkinat ja osaa siksi asettaa oikean hinnan veneen kunnon ja vuosikerran mukaan. Tämä takaa nopeamman myynnin oikeaan hintaan sinulle myyjänä.
  • Ammattitaitoinen opastus kaikissa venekaupan vaiheissa, mukaan lukien maksu ja selvitys.
  • Mahdollisuus seurata venemyyntiäsi tarkasti, esim. nähdä tilastoja siitä, kuinka moni on katsonut venettäsi ja kuinka moni on ladannut myyntimateriaalia.
YachtBroker on Skandinavian suurin ammattimaisten venevälittäjien ketju, joka auttaa satoja tyytyväisiä asiakkaita ostamaan ja myymään veneitä vuosittain.